Számviteli szolgáltató tevékenységünk közé tartozik többek között a bejövő és kimenőszámlák, banki és pénztári bizonylatok könyvelése, tárgyi eszköz analitika vezetése, az egyéb követelések, kötelezettségek könyvelése, egyeztetése, ÁFA bevallások és ÁFA összesítő nyilatkozatok, az egyéb havi, negyedéves, éves adóbevallások készítése, speciális esetek kezelése /külföldi jövedelmek, hazai jövedelmek/, társadalombiztosítási kifizetőhely feladatai, bevallások, statisztika adatszolgáltatások.

Megbízóink részére törekszünk a folyamatos tájékoztatás mellett egyéb, a megbízóink alaptevékenységéhez kapcsolódó információk gyors továbbítására, adózási kérdések megválaszolásában is igény szerint segítséget nyújtunk.

Az éves zárás feladatainak elvégzése során összeállítjuk a társaság éves komplett éves beszámolóját, egyeztetjük a fióktelep beszámolónak adataival, közvetlen on-line kapcsolat révén – biztosítva ezzel a teljes körű egyeztetést, valamint elkészítjük a társasági adóbevallást, - iparűzési adóbevallást és  a kamarai bevallást is.

Természetesen e mellett aktívan részt veszünk igény szerint a cég könyvvizsgálatában is, célunk segíteni a hatékonyabb és gyorsabb könyvvizsgálati, zárási folyamatot.

Az újonnan alakult vállalkozások számára közreműködünk, illetve elkészítjük a törvény által előírt számviteli szabályzatokat, mint a számviteli politikát, a pénzkezelési,- értékelési,- leltározási, selejtezési szabályzatot illetve segítjük az ügyfeleink részére átlátható információt nyújtó számlarend kialakítását.

Vállaljuk az eltérő üzleti éves cégek teljes körű számviteli, adózási feladatainak elvégzését, az eltérő üzleti éves beszámoló elkészítését is.