A GOBBS Csoport 2007-es németországi megalapítása óta mind szakemberszámban, mind partnerirodák tekintetében jelentős növekedést ért el. A braunschweigi és berlini iroda kialakítását követően elsők között Lengyelországban és Magyarországon került az adótanácsadó és könyvelőcsapat felállításra. 2017-re elmondhatjuk magunkról, hogy az Európai Unió legjelentősebb gazdaságát jelentő Németország mellett Ausztriában, Lengyelországban, Ausztriában, Szlovákiában, Szlovéniában és hazánkban is kompetens szakértő-team áll ügyfeleink rendelkezésére.

Az egyes országokban a személyi állomány összetétele az egyes helyi sajátosságoknak megfelelően és törvényi szabályozáshoz igazodva került kialakításra. Hazánkban adószakértők, adótanácsadók, mérlegképes könyvelők, bérszámfejtők és ügyvédek állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Munkatársaink rendszerint több nyelven beszélnek. Azon tendenciát követve, hogy számos ügyfelünk Németországban vállalkozási vagy munkerő-kölcsönzési tevékenységet végez, illetve Németországba exportál a német irodában magyar nyelvű kolléganő is segíti a kapcsolattartást. 

Annak érdekében, hogy a felmerülő problémák és kérdések a lehető legnagyobb szakértelemmel kerüljenek megoldásra és megválaszolásra irodánk minden kirendeltségének munkatársa a rendelkezésükre áll, attól függően, hogy melyik kollégánk szakértője az adott területnek. Különleges problémák megoldása során biztosítjuk külső szakemberek bevonását.